zdruzenska-logo

Почитувани,

Kонкурсот за финансиска поддршка на акции на граѓански организации за застапување на родовата еднаквост, во рамките на проектот “Меѓугранична еднаквост и родова интеграција“ е продолжен до 16 Ноември 2015 година.

Истиот е достапен на http://www.zdruzenska.org.mk